De beste laptops van 2023

De beste laptops van 2023 zijn essentieel voor velen van ons, vooral voor wie op afstand werkt of studeert. Aangezien alles, van brood tot elektriciteit, duurder wordt, zit niet iedereen te wachten tot hun huidige laptop zijn laatste adem uitblaast.

Het goede nieuws is dat we hier zijn om te helpen, want we hebben onze deskundige kennis gebruikt om deze lijst laptops samen te stellen. We hebben dus niet alleen stijlvolle dunne en lichte laptops, maar ook meer betaalbare opties waar je nog jaren op kunt vertrouwen.

Macbook air

MacBook air

Zoals we hadden gehoopt, is de nieuwe Apple MacBook Air de beste laptop die je momenteel kunt kopen. Hij is op een aantal belangrijke punten verbeterd ten opzichte van het vorige model van Apple (dat nog steeds in deze lijst staat).

Hij heeft een gloednieuw ontwerp dat hem een modernere uitstraling geeft, terwijl hij dunner en lichter is geworden. Dit nieuwe model bevat nog meer goede toevoegingen, waaronder een grotere Touch ID-sensor en een 1080p-webcam. Apple heeft ook hier gekozen voor de MagSafe-oplader.

De binnenkant van de MacBook Air is net zo revolutionair als de buitenkant, met de krachtige nieuwe M2-chip die uitstekende prestaties levert. Heb je er met je huidige laptop last van dat de batterij opslag snel achteruit gaat? De batterijduur van de MacBook Air is ook absoluut fantastisch: hij haalde meer dan 16 uur in onze tests. Als je op zoek bent naar een laptop die dun, licht en krachtig is, dan is dit de laptop voor jou.

Wil je meer weten over energie en batterij opslag? Ga naar de website van giga storage, daar staat meer informatie over grote batterijen en energie.

Waarom de MacBook air?

  • Nieuw ontwerp
  • Lange batterijduur

Lenovo IdeaPad duet Chromebook

Is het een Chromebook of een tablet? Gelukkig hoef je niet te beslissen. Deze Chromebook levert twee vormfactoren in één. Het gebruikt de veelzijdigheid van Chrome OS. Natuurlijk gaat het om een Chromebook en heeft de batterij een ongelofelijk lange levensduur van bijna 22 uur. Je kunt de hele nacht, dag en middag doorwerken, zonder met een lege batterij te zitten. Voor de betaalbare prijs moeten natuurlijk opofferingen worden gemaakt: het toetsenbord is klein en het trackpad is niet zo betrouwbaar. De oplader en koptelefoon delen bovendien één poort. Als budget echter jouw topprioriteit is, is dit absoluut een van de beste Chromebooks.

Lenovo laptop

Waarom de Lenovo IdeaPad duet chromebook?

  • Lichtgewicht en draagbaar
  • Lange batterijduur
  • Betaalbaar
Dell computer

Dell XPS 15

De Dell XPS 15 is terug met nieuwe hardware en klassieke XPS-stijl om zijn plaats als de beste 15-inch laptop te verdedigen met verbeterde onderdelen zoals Intel Alder Lake processors en sneller RAM.

Het is in het ontwerp van de Dell XPS 15 dat straalt. We zien het klassieke XPS-ontwerp dat lichtgewicht en comfortabel blijft. Het behoudt ook de koolstofvezel polssteunen.

De Dell XPS 15 had een hoge lat om over te springen en slaagt daar toch in.. Hij kan met gemak dagelijkse taken aan en zelfs wat games dankzij de Nvidia RTX 3050 Ti GPU. Hij kan ook gemakkelijk een volledige werkdag draaien op één lading en haalde een score van iets meer dan tien uur in onze filmtest.

Waarom de Dell XPS 15

  • Fantastisch design
  • Krachtige prestaties

Acer Swift 3

Naast het bescheiden uiterlijk van de Acer Swift 3, is hij een uitstekende laptop met veel vermogen voor werk en studie. De Swift 3 (niet te verwarren met de Switch 3, een andere laptop van Acer) is een goedkope laptop, maar dat gewone chassis is volledig van aluminium en zit vol met solide onderdelen. 

Qua prestaties komt hij verrassend dicht in de buurt van de veel duurdere Microsoft Surface Laptop. Het display is iets slechter, maar de twee zijn verder opvallend gelijkaardig – afgezien van de prijs. 

Deze laptop is ook een plezier om te gebruiken, met zijn ruime trackpad en het toetsenbord met achtergrondverlichting dat een comfortabele type-ervaring biedt. Al

Acer swift

Waarom de Acer Swift 3?

  • Uitstekend toetsenbord
  • Uitstekende prestaties
  • Heel redelijke prijs
Scroll naar boven