Onze services omvatten een breed scala aan reparaties, variërend van hardware- tot softwareproblemen. We kunnen problemen oplossen zoals kapotte schermen, defecte toetsenborden, problemen met je batterij opslag, softwareproblemen en laptops. Onze technici zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het oplossen van problemen met laptops en desktops van verschillende merken en modellen.

Diagnose

Ons proces begint met een gratis diagnose van uw apparaat. Tijdens deze diagnose bekijken onze technici uw laptop of computer grondig om de oorzaak van het probleem te bepalen. Vervolgens ontvangt u een offerte met de kosten van de reparatie, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen over hoe u verder wilt gaan. We streven ernaar om onze offertes zo duidelijk en transparant mogelijk te maken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Reperatie

Als u besluit om door te gaan met de reparatie, beginnen we onmiddellijk met het werk. We gebruiken alleen hoogwaardige onderdelen en materialen om ervoor te zorgen dat uw laptop of computer zo goed als nieuw is. Onze technici werken snel en efficiënt om ervoor te zorgen dat uw apparaat zo snel mogelijk weer in uw handen is.

We begrijpen dat het hebben van een kapotte laptop of computer erg frustrerend kan zijn, vooral als u deze nodig heeft voor uw werk of dagelijkse activiteiten. Daarom bieden we snelle en betrouwbare service aan al onze klanten. We streven ernaar om uw apparaat binnen 24-48 uur na ontvangst te repareren, zodat u snel weer aan de slag kunt.

Laptop/desktop repareren

Aanvullende services

Bovendien bieden we ook aanvullende services aan, zoals gegevensherstel en back-updiensten. Als uw laptop of computer is beschadigd en u belangrijke bestanden of documenten heeft verloren, kunnen onze technici proberen deze gegevens te herstellen. We begrijpen hoe belangrijk uw gegevens zijn en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw bestanden terugkrijgt.

We bieden ook preventieve onderhoudsdiensten aan, zodat u problemen met uw laptop of computer kunt voorkomen voordat ze zich voordoen. Onze technici kunnen uw apparaat grondig inspecteren en onderhoudstaken uitvoeren, zoals het reinigen van ventilatoren, het bijwerken van software en het uitvoeren van virus- en malware-scans.

Scroll naar boven