PC hulp op afstand voor iedereen in Nederland.

Altijd de laagste prijs voor computerhulp thuis of computerhulp op afstand

Met PC hulp op afstand lost helpmijncomputerdoetraar.nl eenvoudig computerproblemen op. En het grote voordeel van computerhulp op afstand is geen gesleep met uw computer en dat u gewoon kunt meekijken vanuit huis.

PC hulp op afstand aanvragen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1:

Het maakt niet uit waar u woont. Meld uw computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op ons meldformulier op pagina.

Stap 2:

Na het ontvangen van uw melding gaan wij alvast aan de slag en gaan op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor. Vervolgens neemt onze computermonteur contact met u op voor het maken van een afspraak. Wanneer gewenst maakt de monteur met het programma TeamViewer via internet verbinding met uw computer.

Stap 3:

Onze computermonteur neemt nu tijdelijk de bediening van uw computer over en lost het computerprobleem snel op. U kunt live meekijken op uw beeldscherm wat de monteur allemaal doet. U ziet alles wat wij doen en u houdt altijd zelf de controle over uw computer. De monteur zal altijd vragen of hij mappen of bestanden mag openen. 

Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij staan u altijd vriendelijk en geduldig te woord. Lees onze beoordelingen maar eens.

U heeft PC hulp op afstand nodig?

Na het ontvangen van uw melding neemt de computermonteur snel contact met u op. Aan de hand van het gemelde computerprobleem gaat de monteur meteen aan de slag. Als eerste analyseert hij het PC probleem en gaat op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor! Dat doet hij in zijn eigen tijd. Nadat de monteur de oplossing van het computerprobleem heeft gevonden neemt hij telefonisch contact met u op.  Via een programma genaamd TeamViewer neemt de monteur de bediening van uw computer tijdelijk over. U houdt altijd zelf de eindcontrole over uw computer. U kijkt live mee terwijl de monteur het computerprobleem verhelpt via computerhulp op afstand. U ziet alles op uw computerscherm wat de monteur doet en de monteur zal altijd vragen of hij een map of bestand mag openen. U hoeft de deur dus niet meer uit bij computerproblemen! 

Voor PC hulp op afstand bent u bij ons aan het juiste adres. Waar u ook woont in Nederland.

Teamviewer is een gratis en uitstekend programma om computerproblemen op afstand te verhelpen. Wilt u meer weten over TeamViewer? Klik dan hier.

Hoe werkt PC hulp op afstand.

PC hulp op afstand werkt echt heel eenvoudig.

Via een speciaal programma genaamd TeamViewer neemt de monteur de bediening van uw computer tijdelijk over. Het maakt niet uit waar u woont. Teamviewer kunt u downloaden van onze website of van de website van TeamViewer. Wanneer u vaker gebruik maakt van TeamViewer adviseren wij u om het programma op uw pc te installeren.

PC hulp op afstand werkt eenvoudig. Via het internet maken we verbinding met uw pc.

Teamviewer gebruiken werkt als volgt; Wanneer u het programma start krijgt u 2x een beveiligingscode. Die code geeft u telefonisch door aan onze monteur. Wanneer onze monteur de code op zijn pc invoert ontstaat er verbinding tussen zijn en uw pc. U kunt daarna live meekijken hoe wij het computerprobleem vakkundig verhelpen. Dus geen gesleep meer met uw laptop of desktop. Via computerhulp op afstand kunnen wij de meeste computerproblemen verhelpen. Het enige noodzakelijke voor computerhulp op afstand is dat u een werkende internetverbinding tot uw beschikking heeft. U ziet exact wat wij doen en wij vragen altijd uw toestemming om programma’s te gebruiken. Mocht bovenstaande uitleg niet geheel duidelijk zijn dan is dat geen probleem. Onze PC monteur staat u telefonisch vriendelijk te woord tijdens het installeren van TeamViewer.

Waarom is PC hulp op afstand zo betaalbaar?

  • Geen voorrijkosten
  • U hoeft de deur niet uit
  • En de PC monteur ook niet

Wanneer is PC hulp op afstand niet mogelijk.

Voor PC hulp op afstand heeft u een werkende internetverbinding nodig.

Dus wanneer u geen internetverbinding heeft adviseren wij PC hulp aan huis. Dat is geen enkel probleem voor ons. U kunt natuurlijk ook uw computer of laptop naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen. Aan u de keuze. Het kan ook zijn dat u computerhulp aan huis gewoon prettiger vindt. Het grote voordeel hiervan is dat u vragen aan onze computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw computer of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan u dat heel goed en geduldig uitleggen. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen we wel stellen dat geen vraag onbeantwoord mag blijven. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de computermonteur uw vraag niet kan beantwoorden dan komt hij op een later tijdstip terug met alsnog een passend antwoord.

Tarieven PC hulp op afstand.

Wij hanteren zeer aantrekkelijke en uiterst betaalbare tarieven voor PC hulp op afstand.

Lukt het ons niet om uw computerprobleem te verhelpen dan betaald u niets.

Voordelige en betaalbare tarieven voor pc hulp

Het oplossen van computerproblemen is voor ons als een hobby begonnen.  Door de vele aanvragen van computerhulp is het aanbieden van hulp bij computerproblemen nu een freelance job geworden. Wij vinden het een dankbare taak om mensen met computerproblemen te helpen. Want wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helpmijncomputerdoetraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daardoor zijn wij een betrouwbare en veilige partner. Onze hulp  bij computerproblemen is echt niet duur. Wij zijn juist heel betaalbaar. Vergelijk onze tarieven maar eens met andere aanbieders van computerhulp. Dan komt u er achter dat Helpmijncomputerdoetraar.nl echt één van de goedkoopste is.

Wij rekenen geen onderzoekskosten of voorrijkosten. Helemaal niets! Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.

No Cure No Pay