Pc hulp nodig?

PC hulp aanvragen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1:

U meldt het probleem van uw pc zo uitgebreid mogelijk op het contactformulier. U kunt de melding ook maken via WhatsApp of Facebook Messenger op onze website. 

Stap 2:

Na het melden van het pc probleem gaat de monteur alvast op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor. Nadat de pc monteur een oplossing heeft gevonden neemt hij snel contact met u op. In overleg met u wordt uw pc gerepareerd via pc hulp op afstand of pc hulp bij u thuis.

Stap 3:

cpAls u gekozen heeft voor pc hulp aan huis komt onze pc monteur bij u thuis en repareert vakkundig uw computer. Heeft u gekozen voor pc hulp op afstand dan maakt de pc monteur met TeamViewer verbindingen met uw computer en lost het computerprobleem op afstand op.

Heeft u onze pc hulp nodig? Neem dan contact op.

[contact-form-7 id=”986″ title=”Contactformulier 1″]


Heeft u problemen met uw pc en heeft u pc hulp nodig?

Stuur een email met daarin de omschrijving van het pc probleem.

Wij nemen na het ontvangen van uw aanvraag zo snel mogelijk telefonisch contact met u op. Zo kunnen wij u snel de juiste hulp te kunnen bieden. Aan de hand van uw gemelde pc probleem maken wij vooraf een analyse. Hierdoor hebben wij minder tijd nodig om het computerprobleem te verhelpen. Daarom bent u bij Helpmijncomputerdoetraar.nl een stuk goedkoper uit dan bij de meeste andere aanbieders van pc hulp.

Via een speciaal programma hulp op afstand genaamd TeamViewer nemen wij de bediening van uw pc gedeeltelijk over. U houdt zelf ten alle tijde zelf de eindcontrole over uw pc. U kijkt mee vanuit uw huis terwijl wij uw pc probleem oplossen. U ziet alles wat wij doen op uw eigen computerscherm. U hoeft de deur dus niet meer uit bij computerproblemen! Teamviewer is een gratis en uitstekend programma om computerproblemen op afstand te verhelpen. Wilt u meer weten over TeamViewer klik dan hier.

Waarom is PC Hulp zo betaalbaar?

Dat heeft u aan uzelf te danken. Waarom?

Omdat u vooraf uw pc probleem zo uitgebreid mogelijk aan ons heeft gemeld via het contactformulier. Hoe uitgebreider hoe beter. Daardoor kunnen wij namelijk vooraf het computerprobleem analyseren en de oorzaak van het computerprobleem achterhalen. Dat scheelt u weer tijd en voornamelijk geld. Wij lossen uw computerprobleem op zodat uw pc weer sneller een soepel werkt dan voorheen. En dat allemaal via internet. Het enige wat u hoeft te doen is vanuit huis meekijken hoe wij dat doen. Daarom zijn wij zo betaalbaar.

Het staat u natuurlijk ook vrij om voor pc hulp aan huis te kiezen. Maar vaak is dat niet nodig en is ook iets duurder. Via computerhulp op afstand lossen wij namelijk bijna alle computerproblemen op. Tenzij u geen internet heeft natuurlijk. Want wanneer u geen internetverbinding heeft  kan het pc probleem niet op afstand opgelost worden. Dan is PC Hulp aan huis noodzakelijk. Dit is een vrijblijvend advies en u beslist zelf of u dat wilt of niet.

PC Hulp op afstand.

Via PC Hulp op afstand kunnen de meest voorkomende pc problemen worden opgelost.

Via een speciaal programma (TeamViewer) kunnen wij op afstand de bediening van uw pc  tijdelijk overnemen. U kunt live meekijken van achter uw pc hoe wij vakkundig  uw computerprobleem verhelpen. Dus voor u geen gesleep meer met uw PC. Via PC Hulp op afstand kunnen wij nagenoeg alle computerproblemen oplossen. Het enige wat noodzakelijk is voor pc hulp op afstand is dat u een werkende internetverbinding heeft. Want via het internet maken wij verbinding met uw computer in Haarlem via een speciaal en veilig programma genaamd teamviewer. U houdt zelf de controle over uw pc. U ziet exact wat wij doen en wij vragen altijd uw toestemming om programma’s te gebruiken.

PC Hulp aan huis.

PC Hulp aan huis is nodig wanneer PC Hulp op afstand niet mogelijk is.

Voor PC Hulp op afstand heeft u een werkende internetverbinding nodig. Wanneer u dat niet heeft zullen wij naar U moeten komen. U kunt natuurlijk ook uw pc naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen. Aan u de keuze. Het kan ook gewoon zo zijn dat u pc hulp aan huis gewoon prettiger vindt. Het grote voordeel hier van is dat u vragen aan de computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw pc of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan nu dat heel goed en geduldig uitleggen. Want met meer dan 10 jaar ervaring mogen we wel stellen dat geen vraag onbeantwoord mag blijven. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de computermonteur uw vraag niet kan beantwoorden dan komt hij op een later tijdstip terug met alsnog een passend antwoord.

Tarieven PC Hulp.

Wij hanteren zeer aantrekkelijke en uiterst betaalbare tarieven.

Het oplossen van computerproblemen is voor ons als een hobby begonnen.  Door de vele aanvragen van pc hulp is het aanbieden van hulp bij computerproblemen in Haarlem nu een freelance job geworden. Wij vinden het een dankbare taak om mensen met computerproblemen te helpen. Want wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helpmijncomputerdoetraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daardoor zijn wij een betrouwbare en veilige partner. Onze hulp  bij computerproblemen is echt niet duur. Wij zijn juist heel betaalbaar. Bekijk onze tarieven en vergelijk die maar eens met andere aanbieders van computerhulp. Dan komt u er achter dat Helpmijncomputerdoetraar echt één van de goedkoopste is.

No Cure No Pay.

Lukt het ons niet om het pc probleem te verhelpen dan betaald u niets

Geen onderzoekskosten of voorrijkosten. Helemaal niets! Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.