Laptop reparatie

thuis of via computerhulp op afstand

Computerhulp aan huis

Laptop reparatie aan huis.

Laptop reparatie aan huis is nodig als je een probleem met jouw laptop hebt en wanneer laptop reparatie op afstand niet mogelijk is. Bijvoorbeeld als er geen WiFi verbinding is of dat het laptop probleem te complex is. Maar de keuze is natuurlijk aan jou.

Sommige mensen vinden het gewoon prettig als hun laptop thuis gerepareerd wordt. Geen gedoe en lekker makkelijk. Het voordeel van laptop reparatie aan huis is dat je ook vragen aan de ICT monteur kan stellen als je iets niet snapt. En je kan meteen om uitleg vragen over andere randzaken wat je eigenlijk altijd al had willen weten.

Laptop reparatie

%

maakt gebruik van laptop reparatie aan huis

%

maakt gebruik van laptop reparatie op afstand

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar je voor kiest. Als het probleem met jouw laptop maar verhopen wordt toch? Laptop reparatie aan huis wordt voornamelijk gebruikt door senioren die problemen met hun laptop hebben. 

De jongere generatie heeft over het algemeen meer verstand van een laptop en kiezen daarom makkelijker voor laptop reparatie op afstand. 

Geweldig snelle service. ‘s Ochtends melding gemaakt via de website. Vrijwel direct reactie. Ik werd snel teruggebeld en kon nog dezelfde avond mijn laptop brengen. Uurtje gesleuteld en vervolgens toch maar een herstelpunt opgezocht. Kreeg om half elf een appje dat alles gelukt was en kon de volgende ochtend de laptop weer ophalen. En dat voor 35 euro. Geweldig toch?

Rob Mensink

Oké, je hebt laptop reparatie aan huis nodig…

Waar kunnen we jou mee helpen?

In de loop der tijd wordt een laptop traag en langzaam. Een oorzaak hiervan kan zijn dat er restanten van software en geschiedenis van bezochte website achterblijven op jouw laptop. Met een speciaal programma kunnen wij deze verwijderen zodat jouw laptop weer een stuk sneller zal werken. 

Door een laptop op te schonen zal jouw laptop al een stuk sneller werken dan voorheen. Toch komt het ook vaak voor dat er onnodige opstartbestanden achter blijven wanneer je iets van jouw laptop verwijderd. Deze achtergebleven opstartbestanden kunnen wij voor jou verwijderen.

Wanneer er hardware van jouw laptop stuk gaat zal dit vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld als de ventilator stuk gaat en veel herrie maakt. Of denk aan een defect geheugen waardoor jouw laptop niet meer opstart. Wij kunnen dit professioneel en vakkundig voor jou vervangen.

Soms lukt het je niet om een bepaalt programma te installeren op jouw laptop. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Wij kunnen na een analyse van dit probleem de gewenste software professioneel en vakkundig installeren.

Het lijkt vaak eenvoudig om bijvoorbeeld een draadloze printer te installeren. Maar wanneer de printer draadloos is en aan jouw WiFi netwerk moet worden toegevoegd kan dit voor problemen zorgen. Wij installeren elk gewenste printer in jouw netwerk zodat je veilig draadloos kan printen.

Is jouw WiFi netwerk beveiligd? Als je geen idee hebt of dit zo is dan adviseren wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Want een onbeveiligde WiFi netwerk is gevaarlijk en al jouw buren en passanten kunnen gebruik maken van jouw WiFi. Is jouw WiFi traag? Wij verhelpen dat.

Jouw laptop kan snel geïnfecteerd worden met een virus of Malware zonder dat je daar erg in hebt. Een simpele klik op een verkeerde link kan daar een oorzaak van zijn. Wees daar dus alert op en hou al jouw persoonlijke (bank) gegevens veilig. Bij twijfel kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Laptop reparatie aan huis. Zo werkt het.

tap 1: Meld en omschrijf het probleem van jouw laptop zo uitgebreid mogelijk op ons contactformulier onderaan deze pagina. Verstuur het bericht en wij gaan meteen aan de slag voor jou. Daar betaal je nog niets voor.

Stap 2: Vervolgens neemt onze ICT monteur zo snel mogelijk contact met je op om te overleggen of het probleem met jouw laptop via computerhulp op afstand of dat het probleem met jouw laptop aan huis kan worden verholpen. Een afspraak voor de laptop reparatie zal nu worden gemaakt.

Stap 3: De computermonteur komt bij u thuis. Terwijl het probleem van jouw laptop wordt verholpen kan je altijd vragen stellen en om uitleg vragen. Onze ICT specialist is ervaren en heeft heel veel geduld.

Download AnyDesk

anydesk voor windows
anydesk voor apple

Vul het formulier in en verstuur het vandaag nog!