Data recovery van uw dierbare gegevens.

Heeft u geen toegang meer tot uw data en dierbare gegevens? Met de data recovery service via Helpmijncomputerdoetraar.nl heeft u weer de beschikking tot dierbare gegevens, foto’s en documenten.

Data Recovery via Helpmijncomputerdoetraar is voor u het juiste adres om verloren bestanden te achterhalen. In de meeste gevallen kunnen wij uw dierbare gegevens op uw computer, smartphone, USB stick of geheugenkaart herstellen. Zelfs wanneer uw apparatuur fysiek defect is! 

Zonder er bij na te denken slaat u documenten en foto’s op. Dat doet u op een harde schijf, telefoon, USB stick of geheugenkaart zonder te realiseren dat deze opslagmediums stuk kunnen gaan. Sommige van ons maken een back-up op een externe harde schijf. Maar ook de externe harde schijf kan stuk gaan. Waneer dat gebeurt komt u er vaak pas (te laat) achter dat u geen toegang meer hebben tot dierbare foto’s, documenten of andere belangrijke gegevens. 

 

Data Recovery harde schijf computer of laptop.

Data recovery harde schijf computerHet kan iedereen overkomen. De harde schijf van uw computer gaat defect en u heeft ineens geen toegang meer tot uw documenten, foto’s en andere gegevens.

Wanneer u geen back-up op een externe harde schijf heeft bent u al deze gegevens kwijt. Althans, dat denk u. In veel gevallen kan de data op uw harde schijf gered worden. Wij kunnen uw data softwarematig re-coveren. Ook wanneer uw harde schijf fysiek stuk is. Besef wel dat aan de recovery van een fysiek defecte harde schijf een duurder prijskaartje hangt.

 

Data Recovery mobiele telefoon.Data Recovery Mobiele Telefoon

Wanneer uw mobiele telefoon stuk gaat of u de toegangscode niet meer weet, heeft u geen toegang meer tot uw gegevens.

Wij kunnen voor u de toestel code van de telefoon resetten. Met speciale apparatuur kunnen wij de toegangscode van uw mobiele telefoon resetten zodat u weer toegang heeft tot uw gegevens. Wanneer uw telefoon fysiek defect is kunnen wij met speciale apparatuur  toch nog uw dierbare gegevens redden.

 

Data Recovery USB stick.

Data recovery usb stickEen USB stick wordt heel vaak gebruikt. Keer op keer laat de USB stick u de data zien die u nodig heeft. Maar er komt een moment dat uw USB stick defect raakt.

Hopelijk heeft u dan al een back-up van al deze gegevens. Maar soms ook niet. En dat is heel begrijpelijk. Want niet iedereen denk daar aan. Wanneer de gegevens op uw USB stick erg belangrijk zijn en u deze echt nodig heeft dan kunnen wij die voor u veilig stellen. Wij maken een analyse en laten u weten of uw dierbare dat te herstellen is.

 

Wachtwoord van computer vergeten of wijzigen.Wachtwoord windows vergeten, achterhalen of resetten.

Het kan zomaar gebeuren dat u het wachtwoord van uw computer bent vergeten .

Het kan ook zijn dat u toegang nodig heeft op de computer van een overleden persoon om documenten of dierbare foto’s te bekijken. Wij kunnen dan voor u het wachtwoord van de computer achterhalen of resetten. Ook wanneer u geen idee heeft wat het bestaande huidige wachtwoord is.

 

Hoe gaat Data Recovery aanvragen in z’n werk.

Data Recovery aanvragen voor uw PC, Telefoon, USB stick of Geheugenkaart.

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. We bespreken vooraf wat de mogelijkheden zijn zodat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Aan de hand van uw gemelde data recovery verzoek maken wij een afspraak met u voor het ophalen of afgeven van uw computer, smartphone, USB stick of geheugenkaart. Meer informatie.

 

Tarieven Data Recovery.

Wij hanteren zeer aantrekkelijke tarieven voor het herstellen van uw data.

COMPUTER.

Wachtwoord computer resetten €79,-

Data recovery harde schijf softwarematig €249,- (per item)

Data recovery fysiek defecte harde schijf €879,- (per item)

 

SMARTPHONE.

Toegangscode smartphone resetten €179,- 

Data recovery fysiek defecte smartphone €379,- (per item)

 

USB STICK of GEHEUGENKAART.

Reparatie door bijvoorbeeld een gebroken contact €99,-

Data recovery via chip-off €279,- (per item)

Data recovery mono lith €479,- (per item)

 

 

No Cure No Pay Data Recovery

Lukt het ons niet om uw dierbare data te herstellen betaald u in de meeste gevallen niets.

Geen onderzoekskosten. Helemaal niets! Mocht het zo zijn dat wij toch kosten moeten maken dan laten wij dat altijd vooraf weten zodat u zelf kunt bepalen of u dat de moeite waard vindt. Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.

 

Meer informatie over Data Recovery nodig? Neem dan contact met ons op.

[contact-form-7 id=”986″ title=”Contactformulier 1″]