Computerhulp op afstand en computerhulp aan huis.

Via computerhulp op afstand lossen wij de meest voorkomende computerproblemen op.

Wat is computerhulp op afstand? Computerhulp op afstand betekend dat wij via een speciaal programma genaamd TeamViewer de bediening van uw computer tijdelijk kunnen overnemen. U kunt live meekijken hoe wij vakkundig  uw computerprobleem verhelpen. U ziet exact wat wij doen en wij vragen altijd uw toestemming om programma’s te gebruiken.

Het grote voordeel van computerhulp op afstand is dat u niet meer met uw laptop of desktop op pad hoeft. Via computerhulp op afstand kunnen wij heel veel computerproblemen verhelpen. Het enige wat noodzakelijk is om computerproblemen te verhelpen via computerhulp op afstand is dat u een werkende internetverbinding tot uw beschikking heeft. De rest doen wij. Wilt u weten of uw computerprobleem verholpen kan worden via computerhulp op afstand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Computerhulp aan huis.

Wanneer computerhulp op afstand niet mogelijk is.

Wanneer u bijvoorbeeld geen werkende internetverbinding heeft zullen wij naar u moeten komen. Dat is geen enkel probleem voor ons! Wij doen dat graag voor u. Het kan ook zijn dat u computerhulp aan huis gewoon prettiger vindt.

Het grote voordeel van computerhulp aan huis is dat u uw vragen aan onze computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw computer of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan uw vragen heel goed en geduldig beantwoorden. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij van mening dat geen vraag van onze clienten onbeantwoord mag blijven. Heeft onze computermonteur geen direct antwoord paraat, dan komt hij daar op een later tijdstip op terug met alsnog een passend antwoord. Is het voor u makkelijker om uw computer of laptop naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen dan is dat geen enkel probleem.

Tarieven Computerhulp.

De goedkoopste tarieven voor computerhulp.

Het oplossen van computerproblemen is voor ons als een hobby begonnen.  Door de vele aanvragen van computerhulp is het aanbieden van hulp bij computerproblemen nu een freelance job geworden. Wij helpen mensen graag die met computerproblemen worstelen en er zelf niet uit komen. Want wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet.

Daarom is onze hulp  bij computerproblemen echt niet duur. Wij zijn juist heel betaalbaar. Bekijk onze tarieven computerhulp en vergelijk die maar eens met andere aanbieders van computerhulp. Dan komt u er achter dat Helpmijncomputerdoetraar echt één van de goedkoopste is.

Tarieven computerreparatie op afstand en computerhulp aan huis.

Helpmijncomputerdoetraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dat betekend dat wij een betrouwbare en veilig bedrijf zijn die haar afspraken altijd nakomt.

Waarom is onze computerhulp zo betaalbaar?

Onze computerhulp is betaalbaar en dat heeft u aan uzelf te danken.

Onze computerhulp is goed betaalbaar omdat u uw computerprobleem aan ons heeft gemeld via het contactformulier. Daardoor kunnen wij vooraf het computerprobleem analyseren en de oorzaak achterhalen. Dat scheelt u tijd en daar betaald u niets voor. Wij lossen het computerprobleem op zodat uw computer weer snel een soepeler werkt dan voorheen. En dat allemaal via internet.

Het enige wat u hoeft te doen is thuis meekijken hoe wij dat doen. Daarom zijn wij zo betaalbaar. Het staat u natuurlijk vrij om voor computerhulp aan huis kiezen. Maar vaak is dat niet nodig en is ook iets duurder. Via computerhulp op afstand lossen wij namelijk bijna alle computerproblemen op. Tenzij u geen internetverbinding heeft natuurlijk. Wanneer u geen internetverbinding heeft  kan het pc probleem niet op afstand opgelost worden. Dan is pc-hulp aan huis noodzakelijk. Dit is een vrijblijvend advies en u beslist zelf of u dat wilt.

No Cure No Pay.

Lukt het ons niet om uw computerprobleem te verhelpen dan betaald u ons niets.

Geen onderzoekskosten of voorrijkosten. Helemaal niets! Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.

Heeft u problemen met uw computer?

Stuur ons een email met daarin de omschrijving van het computerprobleem.

Na het ontvangen van uw aanvraag nemen wij binnen 12 uur contact met u op. Wij bieden u snel de juiste computerhulp. Aan de hand van uw gemelde hulpvraag gaan wij direct aan de slag. Dat doen wij nog vòòr dat wij contact met u opnemen in onze eigen tijd en daar betaald u niets voor! Hierdoor hebben wij minder tijd nodig om het computerprobleem te verhelpen en bent u goedkopen uit! Via een speciaal programma genaamd hulp op afstand (TeamViewer) nemen wij de bediening van uw computer gedeeltelijk over. U houdt zelf de eindcontrole over uw computer. U kijkt mee terwijl wij uw computerprobleem oplossen. U ziet alles wat wij doen op uw eigen computerscherm. U hoeft de deur dus niet meer uit. Teamviewer is een gratis en uitstekend programma om computerproblemen op afstand te verhelpen. Wilt u meer weten over TeamViewer? Klik dan hier.

Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.