Computerhulp 

op afstand

Computerhulp op afstand

Computerhulp op afstand

Computerhulp op afstand wordt het meest gebruik van gemaakt. Het werkt eenvoudig en simpel. Via het internet wordt er met een beveiligde verbinding contact gemaakt met jouw computer. Hierna zal het computerprobleem snel en vakkundig door onze ICT specialist verholpen worden.

Computerhulp op afstand is goedkoper dan computerhulp aan huis. Dat komt omdat er geen voorrijkosten zijn. Een vereiste van computerhulp op afstand is wel dat je een werkende WiFi verbinding nodig hebt.

Wij hanteren een No Cure No Pay beleid. Dat wil zeggend dat als het ons niet lukt om jouw computerprobleem te verhelpen jij ons ook niets hoeft te betalen. Ook geen onderzoekkosten zoals bij de meeste aanbieders.

 

Computerhulp op afstand

%

maakt gebruik van computerhulp aan huis

%

maakt gebruik van computerhulp op afstand

Computerhulp op afstand is de ideale manier om jouw computer te laten repareren. Je hoeft de deur niet uit!

Computerhulp op afstand is de ideale en snelste manier om jouw computer eenvoudig te laten repareren!

Mijn laptop was erg traag. Maar ik vond hem nog niet oud genoeg om een nieuwe te kopen. Ziet er nog prima uit. Ik gebruik hem alleen om te internetten en foto’s op te slaan. Na zorgvuldig opschonen van de laptop en uitstekend advies om een backup van de foto’s te maken werkt mijn laptop weer snel en hoef ik niet steeds lang te wachten op het openen van een nieuwe browser pagina.

Familie Kruize

Oké, je hebt computerhulp op afstand nodig…

Waar kunnen we jou mee helpen?

In de loop der tijd wordt een computer traag en langzaam. Een oorzaak hiervan kan zijn dat er restanten van software en geschiedenis van bezochte website achterblijven op jouw computer. Met een speciaal programma kunnen wij deze verwijderen zodat jouw computer weer een stuk sneller zal werken. 

Door een computer op te schonen zal jouw computer al een stuk sneller werken dan voorheen. Toch komt het ook vaak voor dat er onnodige opstartbestanden achter blijven wanneer je iets van jouw computer verwijderd. Deze achtergebleven opstartbestanden kunnen wij voor jou verwijderen.

Wanneer er hardware van jouw computer stuk gaat zal dit vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld als de ventilator stuk gaat en veel herrie maakt. Of denk aan een defect geheugen waardoor jouw computer niet meer opstart. Wij kunnen dit professioneel en vakkundig voor jou vervangen.

Soms lukt het je niet om een bepaalt programma te installeren op jouw computer. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Wij kunnen na een analyse van dit probleem de gewenste software professioneel en vakkundig installeren.

Het lijkt vaak eenvoudig om bijvoorbeeld een draadloze printer te installeren. Maar wanneer de printer draadloos is en aan jouw WiFi netwerk moet worden toegevoegd kan dit voor problemen zorgen. Wij installeren elk gewenste printer in jouw netwerk zodat je veilig draadloos kan printen.

Is jouw WiFi netwerk beveiligd? Als je geen idee hebt of dit zo is dan adviseren wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Want een onbeveiligde WiFi netwerk is gevaarlijk en al jouw buren en passanten kunnen gebruik maken van jouw WiFi. Is jouw WiFi traag? Wij verhelpen dat.

Jouw computer kan snel geïnfecteerd worden met een virus of Malware zonder dat je daar erg in hebt. Een simpele klik op een verkeerde link kan daar een oorzaak van zijn. Wees daar dus alert op en hou al jouw persoonlijke (bank) gegevens veilig. Bij twijfel kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Computerhulp op afstand. Zo werkt het.

Stap 1: Meld en omschrijf het computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op ons contactformulier onderaan deze pagina. Verstuur het bericht en wij gaan meteen aan de slag voor jou. Daar betaal je nog niets voor.

Stap 2: Vervolgens neemt onze ICT monteur zo snel mogelijk contact met je op om te overleggen of het computerprobleem via computerhulp op afstand of met computerhulp aan huis kan worden verholpen. Een afspraak voor de reparatie zal nu worden gemaakt en je kunt alvast TeamViewer downloaden.

Stap 3: De computermonteur belt u volgens afspraak en start de sessie computerhulp op afstand. Terwijl het computerprobleem wordt opgelost kan je altijd vragen stellen en om uitleg vragen.

Download AnyDesk

anydesk voor windows
anydesk voor apple

Vul het formulier in en verstuur het vandaag nog!