Met computerhulp op afstand lost helpmijncomputerdoetraar.nl eenvoudig computerproblemen op. En het grote voordeel van computerhulp op afstand is geen gesleep met uw computer en dat u gewoon kunt meekijken vanuit huis.

Computerhulp op afstand voor iedereen in Nederland.

Aanvragen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1:

Het maakt niet uit waar u woont. Meld uw computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op ons meldformulier onderaan deze pagina. Of gebruik de chatfunctie op deze pagina. Die vind u rechts onder op deze pagina. U kunt kiezen voor een WhatsApp bericht of een Facebook Messenger bericht.

Stap 2:

Na het ontvangen van uw melding gaan wij alvast aan de slag en gaan op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor. Vervolgens neemt onze computermonteur contact met u op voor het maken van een afspraak. Wanneer gewenst maakt de monteur met het programma TeamViewer via internet verbinding met uw computer.

Stap 3:

Onze computermonteur neemt nu tijdelijk de bediening van uw computer over en lost het computerprobleem snel op. U kunt live meekijken op uw beeldscherm wat de monteur allemaal doet. U ziet alles wat wij doen en u houdt altijd zelf de controle over uw computer. De monteur zal altijd vragen of ij mappen of bestanden mag openen. 

Heeft u computerhulp op afstand nodig?

Voor computerhulp op afstand bent u bij ons aan het juiste adres. Waar u ook woont in Nederland.

Na het ontvangen van uw melding neemt de computermonteur snel contact met u op. Aan de hand van het gemelde computerprobleem gaat de monteur meteen aan de slag. Als eerste analyseert hij het PC probleem en gaat op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor! Dat doet hij in zijn eigen tijd. Nadat de monteur de oplossing van het computerprobleem heeft gevonden neemt hij telefonisch contact met u op.  Via een programma genaamd TeamViewer neemt de monteur de bediening van uw computer tijdelijk over. U houdt altijd zelf de eindcontrole over uw computer. U kijkt live mee terwijl de monteur het computerprobleem verhelpt via computerhulp op afstand. U ziet alles op uw computerscherm wat de monteur doet en de monteur zal altijd vragen of hij een map of bestand mag openen. U hoeft de deur dus niet meer uit bij computerproblemen! 

Teamviewer is een gratis en uitstekend programma om computerproblemen op afstand te verhelpen. Wilt u meer weten over TeamViewer? Klik dan hier.

Hoe werkt computerhulp op afstand.

Computerhulp op afstand werkt echt heel eenvoudig.

Via een speciaal programma genaamd TeamViewer neemt de monteur de bediening van uw computer tijdelijk over. Het maakt niet uit waar u woont. Teamviewer kunt u downloaden van onze website of van de website van TeamViewer. Wanneer u vaker gebruik maakt van TeamViewer adviseren wij u om het programma op uw pc te installeren.

Teamviewer gebruiken werkt als volgt; Wanneer u het programma start krijgt u 2x een beveiligingscode. Die code geeft u telefonisch door aan onze monteur. Wanneer onze monteur de code op zijn pc invoert ontstaat er verbinding tussen zijn en uw pc. U kunt daarna live meekijken hoe wij het computerprobleem vakkundig verhelpen. Dus geen gesleep meer met uw laptop of desktop. Via computerhulp op afstand kunnen wij de meeste computerproblemen verhelpen. Het enige noodzakelijke voor computerhulp op afstand is dat u een werkende internetverbinding tot uw beschikking heeft. U ziet exact wat wij doen en wij vragen altijd uw toestemming om programma’s te gebruiken. Mocht bovenstaande uitleg niet geheel duidelijk zijn dan is dat geen probleem. Onze computermonteur staat u telefonisch vriendelijk te woord tijdens het installeren van TeamViewer.

Waarom is computerhulp op afstand zo betaalbaar?

Dat heeft u aan uzelf te danken.

Computerhulp op afstand is goed betaalbaar omdat u uw computerprobleem uitgebreid heeft gemeld via ons contactformulier. Daardoor kunnen wij het computerprobleem vooraf analyseren en de oorzaak achterhalen. Dat scheelt u tijd en daar betaald u niets voor. Wij lossen het computerprobleem op zodat uw computer weer sneller een soepeler werkt dan voorheen. En dat allemaal via internet. Het enige wat u hoeft te doen is thuis meekijken hoe wij dat voor u doen. Het staat u natuurlijk vrij om voor computerhulp aan huis kiezen. Maar vaak is dat niet nodig. Via computerhulp op afstand lossen wij namelijk bijna alle computerproblemen op. Tenzij u geen internetverbinding heeft natuurlijk. Wanneer u geen internetverbinding heeft  kan het pc probleem niet op afstand opgelost worden. Dan is pc-hulp aan huis noodzakelijk. Dit is een vrijblijvend advies en u beslist zelf of u dat wilt.

Wanneer is computerhulp op afstand niet mogelijk.

Voor computerhulp op afstand heeft u een werkende internetverbinding nodig.

Wanneer u geen internetverbinding heeft adviseren wij computerhulp aan huis. Dat is geen enkel probleem voor ons. U kunt natuurlijk ook uw computer of laptop naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen. Aan u de keuze. Het kan ook zijn dat u computerhulp aan huis gewoon prettiger vindt. Het grote voordeel hiervan is dat u vragen aan onze computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw computer of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan u dat heel goed en geduldig uitleggen. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen we wel stellen dat geen vraag onbeantwoord mag blijven. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat de computermonteur uw vraag niet kan beantwoorden dan komt hij op een later tijdstip terug met alsnog een passend antwoord.

Tarieven Computerhulp op afstand.

Wij hanteren zeer aantrekkelijke en uiterst betaalbare tarieven.

Het oplossen van computerproblemen is voor ons als een hobby begonnen.  Door de vele aanvragen van computerhulp is het aanbieden van hulp bij computerproblemen nu een freelance job geworden. Wij vinden het een dankbare taak om mensen met computerproblemen te helpen. Want wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helpmijncomputerdoetraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daardoor zijn wij een betrouwbare en veilige partner. Onze hulp  bij computerproblemen is echt niet duur. Wij zijn juist heel betaalbaar. Bekijk onze tarieven computerhulp en vergelijk die maar eens met andere aanbieders van computerhulp. Dan komt u er achter dat Helpmijncomputerdoetraar echt één van de goedkoopste is.

Tarieven computerreparatie op afstand en computerhulp aan huis.

No Cure No Pay

Lukt het ons niet om uw computerprobleem te verhelpen dan betaald u niets.

Geen onderzoekskosten of voorrijkosten. Helemaal niets! Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.

Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact met op.