Computerhulp Hoofddorp.

Computerhulp aanvragen in 3 eenvoudige stappen.

Stap 1:

Meld uw computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op dit formulier. U kunt natuurlijk ook de chatfunctie deze pagina van computerhulp Hoofddorp gebruiken. Die vind u rechts onder op deze website. U kunt kiezen voor een  WhatsApp bericht of een Facebook Messenger bericht.

Stap 2:

Na het melden van het computerprobleem gaan wij alvast aan de slag en gaan op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor. Vervolgens neemt onze helpdesk snel contact met u op. Met het programma TeamViewer maken wij op afstand verbinding met uw computer.

Stap 3:

Onze computer expert neemt tijdelijk de bediening van uw computer over en lost het computerprobleem op. Terwijl wij uw computerprobleem oplossen kunt u live meekijken op uw beeldscherm. U ziet altijd alles wat wij doen en u houdt de controle over uw computer.

Computerhulp aan huis in Hoofddorp.

Computerhulp Hoofddorp aan huis is soms nodig wanneer computerhulp op afstand niet mogelijk is.

Wanneer u geen internetverbinding heeft zullen wij naar Hoofddorp moeten komen. Dat is geen enkel probleem voor ons. U kunt natuurlijk ook uw computer of laptop naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen. Aan u de keuze. Het kan ook zijn dat u computerhulp aan huis in Hoofddorp gewoon prettiger vindt. Het grote voordeel hiervan is dat u vragen aan onze computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw computer of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan u dat heel goed en geduldig uitleggen. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen we wel stellen dat geen vraag onbeantwoord mag blijven. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat de computermonteur uw vraag niet kan beantwoorden dan komt hij op een later tijdstip terug met alsnog een passend antwoord.

Computerhulp op afstand Hoofddorp.

Via computerhulp op afstand lossen wij de meest voorkomende computerproblemen op.

Via een speciaal programma (TeamViewer) nemen wij de besturing van uw computer in Hoofddorp tijdelijk over. U kunt live meekijken hoe wij vakkundig  het computerprobleem verhelpen. Dus voor u geen gesleep meer met uw laptop of desktop. Via computerhulp op afstand kunnen wij veel computerproblemen oplossen. Het enige noodzakelijke voor computerhulp op afstand is dat u een werkende internetverbinding tot uw beschikking heeft. U ziet exact wat wij doen en wij vragen altijd uw toestemming om programma’s te gebruiken.

Via een speciaal programma genaamd hulp op afstand (TeamViewer) nemen wij de bediening van uw computer gedeeltelijk over. U houdt zelf de eindcontrole over uw computer. U kijkt mee terwijl wij uw computerprobleem oplossen. U ziet alles wat wij doen op uw eigen computerscherm. U hoeft de deur dus niet meer uit bij computerproblemen! Teamviewer is een gratis en uitstekend programma om computerproblemen op afstand te verhelpen. Wilt u meer weten over TeamViewer? Klik dan hier.

Waarom is computerhulp Hoofddorp zo betaalbaar?

Dat heeft u aan uzelf te danken.

Computerhulp Hoofddorp is goed betaalbaar omdat u uw computerprobleem aan ons heeft gemeld via het contactformulier. Daardoor kunnen wij vooraf het computerprobleem analyseren en de oorzaak achterhalen. Dat scheelt u tijd en daar betaald u niets voor. Wij lossen het computerprobleem op zodat uw computer weer snel een soepeler werkt dan voorheen. En dat allemaal via internet. Het enige wat u hoeft te doen is thuis meekijken hoe wij dat doen. Daarom zijn wij zo betaalbaar. Het staat u natuurlijk vrij om voor computerhulp aan huis kiezen. Maar vaak is dat niet nodig en is ook iets duurder. Via computerhulp op afstand lossen wij namelijk bijna alle computerproblemen op. Tenzij u geen internetverbinding heeft natuurlijk. Wanneer u geen internetverbinding heeft  kan het pc probleem niet op afstand opgelost worden. Dan is pc-hulp aan huis noodzakelijk. Dit is een vrijblijvend advies en u beslist zelf of u dat wilt.

Tarieven Computerhulp Hoofddorp.

Wij hanteren zeer aantrekkelijke en uiterst betaalbare tarieven.

Het oplossen van computerproblemen is voor ons als een hobby begonnen.  Door de vele aanvragen van computerhulp is het aanbieden van hulp bij computerproblemen in Hoofddorp nu een freelance job geworden. Wij vinden het een dankbare taak om mensen met computerproblemen te helpen. Want wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helpmijncomputerdoetraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daardoor zijn wij een betrouwbare en veilige partner. Onze hulp  bij computerproblemen in Hoofddorp is echt niet duur. Wij zijn juist heel betaalbaar. Bekijk onze tarieven en vergelijk die maar eens met andere aanbieders van computerhulp. Dan komt u er achter dat Helpmijncomputerdoetraar echt één van de goedkoopste is.

No Cure No Pay

Lukt het ons niet om uw computerprobleem te verhelpen dan betaald u niets.

Geen onderzoekskosten of voorrijkosten. Helemaal niets! Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.

Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact op.

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.