Computerhulp aan huis.

Aanvragen in 3 eenvoudige stappen.

computerhulp aan huis aanvragen stap 1Meld uw computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op dit formulier. U kunt natuurlijk ook de chatfunctie op deze pagina van computerhulp aan huis gebruiken. Die vind u rechts onder op deze website. U kunt kiezen voor een WhatsApp bericht of een Facebook Messenger bericht.

computerhulp aan huis aanvragen stap 2Na het melden van het computerprobleem gaan wij alvast aan de slag en gaan op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor. Vervolgens neemt onze helpdesk snel contact met u op. Met het programma TeamViewer maken wij op afstand verbinding met uw computer.

computerhulp aan huis aanvragen stap 3Onze computer expert neemt tijdelijk de bediening van uw computer over en lost het computerprobleem op. Terwijl wij uw computerprobleem oplossen kunt u live meekijken op uw beeldscherm. U ziet altijd alles wat wij doen en u houdt de controle over uw computer.

Computerhulp aan huis.

Computerhulp aan huis is nodig wanneer computerhulp op afstand niet mogelijk is.

computerhulp aan huisWanneer u bijvoorbeeld geen werkende internetverbinding heeft zullen wij naar u moeten komen. Dat is geen enkel probleem voor ons! Wij doen dat graag voor u. Het kan ook zijn dat u computerhulp aan huis gewoon prettiger vindt. Het grote voordeel van computerhulp aan huis is dat u uw vragen aan onze computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw computer of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan uw vragen heel goed en geduldig beantwoorden. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij van mening dat geen vraag van onze clienten onbeantwoord mag blijven. en heeft onze computermonteur geen direct antwoord paraat, dan komt hij daar op een later tijdstip op terug met alsnog een passend antwoord. Is het voor u makkelijker om uw computer of laptop naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen dan is dat geen enkel probleem.

Heeft u problemen met uw computer?

Voor computerhulp aan huis bent u bij ons aan het juiste adres. Vul het formulier in en omschrijf zo uitgebreid mogelijk het computerprobleem. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.