Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis.

Computerhulp aan huis is nodig als je een problem met jouw computer hebt en wanneer computerhulp op afstand niet mogelijk is. Bijvoorbeeld als er geen WiFi verbinding is of dat het computerprobleem te complex is. En niet te vergeten, een desktop PC is groot en zwaar. Dat neem je niet zo maar mee.

Sommige mensen vinden het gewoon prettig als hun computer thuis gerepareerd wordt. Geen gedoe met de kabels en monitor. Het voordeel van computerhulp aan huis is dat je ook vragen aan de ICT monteur kan stellen als je iets niet snapt. En je kan meteen om uitleg vragen over andere randzaken wat je eigenlijk altijd al had willen weten.

Computerhulp aan huis

%

maakt gebruik van computerhulp aan huis

%

maakt gebruik van computerhulp op afstand

Computerhulp aan huis wordt voornamelijk gebruikt door senioren die computerhulp nodig hebben. Maar computerhulp aan huis is voor iedereen.

Want hoe makkelijk is het om de PC monteur langs te laten komen.  

Geweldig snelle service. ‘s Ochtends melding gemaakt via de website. Vrijwel direct reactie. Ik werd snel teruggebeld en kon nog dezelfde avond mijn laptop brengen. Uurtje gesleuteld en vervolgens toch maar een herstelpunt opgezocht. Kreeg om half elf een appje dat alles gelukt was en kon de volgende ochtend de laptop weer ophalen. En dat voor 35 euro. Geweldig toch?

Rob Mensink

Heeft u computerhulp aan huis nodig?

Wij help u graag! Want wij zijn een professioneel bedrijf. Wij hebben enorm veel ervaring met een passie voor alles wat met ICT te maken heeft. Met welk computerprobleem kunnen wij u helpen?

In de loop der tijd heeft u veel met uw computer gedaan. Programma’s geinstalleerd en verwijderd. Vele internet websites bezocht. En het komt ook wel eens voor dat iets gewoon niet werkt. Een van de oorzaken  hiervan kan zijn dat er restanten van software en geschiedenis van bezochte website achterblijven op uw computer. Na een grondige analyse van het computerprobleem kunnen wij het computerprobleem verhelpen zodat uw computer weer een stuk sneller zal werken en programma’s weer doen wat ze moeten doen. 

Wanneer een computer nieuw is werkt alles snel en soepel. Maar hoe meer er met een computer gewerkt wordt hoe meer “resten” er op achterblijven en uw computer vervuilen. Deze resten blijven vaak achter in het register en zorgt voor een flinke vertraging van uw computer. Door deze resten te verwijderen en uw computer op te schonen zal uw computer weer een stuk sneller werken dan voorheen. Het komt  ook vaak voor dat er onnodige opstartbestanden achter blijven wanneer u iets van uw computer verwijderd. Deze achtergebleven opstartbestanden kunnen wij ook voor u verwijderen.

Wanneer er hardware van jouw computer stuk gaat zal dit vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld als de ventilator stuk gaat en veel herrie maakt. Of denk aan een defect geheugen waardoor jouw computer niet meer opstart. Wij kunnen dit professioneel en vakkundig voor jou vervangen.

Soms lukt het je niet om een bepaalt programma te installeren op uw computer. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Wanneer dat niet lukt kunt u contact met ons opnemen. Wij analyseren het probleem professioneel en zorgen er voor dat wij uw software vakkundig voor u  installeren.

Het lijkt vaak eenvoudig om bijvoorbeeld een draadloze printer te installeren. Maar wanneer de printer draadloos is en aan jouw WiFi netwerk moet worden toegevoegd kan dit voor problemen zorgen. Wij installeren elk gewenste printer in jouw netwerk zodat je veilig draadloos kan printen.

Is jouw WiFi netwerk beveiligd? Als je geen idee hebt of dit zo is dan adviseren wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Want een onbeveiligde WiFi netwerk is gevaarlijk en al jouw buren en passanten kunnen gebruik maken van jouw WiFi. Is jouw WiFi traag? Wij verhelpen dat.

Jouw computer kan snel geïnfecteerd worden met een virus of Malware zonder dat je daar erg in hebt. Een simpele klik op een verkeerde link kan daar een oorzaak van zijn. Wees daar dus alert op en hou al jouw persoonlijke (bank) gegevens veilig. Bij twijfel kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Computerhulp aan huis. Zo werkt het.

Stap 1: Meld en omschrijf het computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op ons contactformulier onderaan deze pagina. Verstuur het bericht en wij gaan meteen aan de slag voor u. Dat kost u niets. Alleen wat tijd.

Stap 2: Vervolgens neemt onze ICT monteur zo snel mogelijk contact met u op om samen met u te overleggen of het computerprobleem via computerhulp op afstand of met computerhulp aan huis kan worden verholpen. Een afspraak voor de reparatie zal nu worden gemaakt.

Stap 3: De computermonteur komt bij u thuis. Terwijl het computerprobleem wordt verholpen kunt u altijd vragen stellen en om uitleg vragen. Onze computermonteur is ervaren en heeft heel veel geduld. Hij beantwoord graag uw vragen.

Download AnyDesk

anydesk voor windows
anydesk voor apple

Vul het formulier in en verstuur het vandaag nog!