Computerhulp aan huis Hoofddorp.

Aanvragen in 3 eenvoudige stappen.

computerhulp aan huis hoofddorp aanvragen stap 1Computerhulp aan huis Hoofddorp vraagt u aan op dit formulier. U kunt natuurlijk ook de chatfunctie  computerhulp aan huis Hoofddorp gebruiken. Die vind u rechts onder op deze website. U kunt kiezen voor een WhatsApp bericht of een Facebook Messenger bericht.

 

computerhulp aan huis hoofddorp aanvragen stap 2Na het melden van het computerprobleem gaan wij alvast aan de slag en gaan op zoek naar een oplossing. Daar betaald u niets voor. Vervolgens neemt onze helpdesk snel contact met u op. Met het programma TeamViewer maken wij op afstand verbinding met uw computer.

 

computerhulp aan huis hoofddorp aanvragen stap 3Onze computer expert neemt tijdelijk de bediening van uw computer over en lost het computerprobleem op. Terwijl wij uw computerprobleem oplossen kunt u live meekijken op uw beeldscherm. U ziet altijd alles wat wij doen en u houdt de controle over uw computer.

 

 

Heeft u problemen met uw computer?

Voor computerhulp aan huis in Hoofddorp bent u bij ons aan het juiste adres. U hoeft ons alleen maar een email te sturen met daarin de omschrijving van het computerprobleem.

computerhulp aan huis HoofddorpNa het ontvangen van uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij bieden u snel de juiste computerhulp aan huis. Aan de hand van uw gemelde computerprobleem gaan wij direct aan de slag. Dat doen wij nog vòòr dat wij contact met u opnemen in onze eigen tijd en daar betaald u niets voor! Hierdoor hebben wij minder tijd nodig om het computerprobleem aan huis te verhelpen. Daarom bent u bij Helpmijncomputerdoetraar een aanzienlijk stuk goedkoper uit dan bij de meeste andere aanbieders van computerhulp aan huis Hoofddorp.

 

Waarom is computerhulp aan huis Hoofddorp zo betaalbaar?

Dat heeft u aan uzelf te danken.

goedkope computerhulp aan huis HoofddorpComputerhulp aan huis Hoofddorp is goed betaalbaar omdat u uw computerprobleem aan ons heeft gemeld via het contactformulier. Daardoor kunnen wij vooraf het computerprobleem analyseren en de oorzaak achterhalen. Dat scheelt u tijd en daar betaald u niets voor. Wij lossen het computerprobleem op zodat uw computer weer snel een soepeler werkt dan voorheen. En dat allemaal via internet. Daarom zijn wij zo betaalbaar.

Het staat u natuurlijk vrij om voor computerhulp aan huis kiezen. Maar vaak is dat niet nodig en is ook iets duurder. Via computerhulp op afstand lossen wij namelijk bijna alle computerproblemen op. Tenzij u geen internetverbinding heeft natuurlijk. Wanneer u geen internetverbinding heeft  kan het pc probleem niet op afstand opgelost worden. Dan is pc-hulp aan huis noodzakelijk. Dit is een vrijblijvend advies en u beslist zelf of u dat wilt.

Computerhulp op afstand Hoofddorp.

Via computerhulp op afstand lossen wij de meest voorkomende computerproblemen op.

computerhulp op afstand HoofddorpVia een speciaal programma (TeamViewer) nemen wij de besturing van uw computer in Hoofddorp tijdelijk over. U kunt live meekijken hoe wij vakkundig  het computerprobleem verhelpen. Dus voor u geen gesleep meer met uw laptop of desktop. Via computerhulp op afstand kunnen wij veel computerproblemen oplossen. Het enige noodzakelijke voor computerhulp op afstand is dat u een werkende internetverbinding tot uw beschikking heeft. U ziet exact wat wij doen en wij vragen altijd uw toestemming om programma’s te gebruiken.

 

Computerhulp aan huis Hoofddorp.

Computerhulp aan huis is soms nodig wanneer computerhulp op afstand niet mogelijk is.

computerhulp aan huis HoofddorpWanneer u geen internetverbinding heeft zullen wij naar uw huis moeten komen. Dat is geen enkel probleem voor ons. U kunt natuurlijk ook uw computer of laptop naar Helpmijncomputerdoetraar in Hoofddorp brengen. Aan u de keuze. Het kan ook zijn dat u computerhulp aan huis gewoon prettiger vindt. Het grote voordeel hiervan is dat u vragen aan onze computermonteur kunt stellen. Misschien heeft u wel vragen over de werking van uw computer of een bepaalt programma. Onze computermonteur kan u dat heel goed en geduldig uitleggen. Met meer dan 10 jaar ervaring mogen we wel stellen dat geen vraag onbeantwoord mag blijven. Mocht het onverhoopt toch gebeuren dat de computermonteur uw vraag niet kan beantwoorden dan komt hij op een later tijdstip terug met alsnog een passend antwoord

 

Tarieven Computerhulp aan huis Hoofddorp.

Wij hanteren zeer aantrekkelijke en uiterst betaalbare tarieven.

tarieven computerhulp aan huis HoofddorpHet oplossen van computerproblemen is voor ons als een hobby begonnen. Door de vele aanvragen van computerhulp aan huis is het aanbieden van hulp bij computerproblemen nu een freelance job geworden. Wij vinden het een dankbare taak om mensen met computerproblemen te helpen. Want wij snappen heel goed dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Helpmijncomputerdoetraar staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Daardoor zijn wij een betrouwbare en veilige partner. Onze hulp  bij computerproblemen is echt niet duur. Wij zijn juist heel betaalbaar. Bekijk onze tarieven en vergelijk die maar eens met andere aanbieders van computerhulp. Dan komt u er achter dat Helpmijncomputerdoetraar echt één van de goedkoopste is.

 

No Cure No Pay

Lukt het ons niet om uw computerprobleem te verhelpen dan betaald u niets

Geen onderzoekskosten of voorrijkosten. Helemaal niets! Wat heeft u dus te verliezen? Helemaal niets.


Heeft u onze hulp nodig? Neem dan contact op.

[contact-form-7 id=”986″ title=”Contactformulier 1″]