Computerhulp aan huis

Hoofddorp

Computerhulp aan huis

Computerhulp aan huis Hoofddorp.

Computerhulp aan huis in Hoofddorp is nodig als je een probleem met jouw computer hebt en wanneer computerhulp op afstand in Hoofddorp niet mogelijk is. Bijvoorbeeld als er geen WiFi verbinding is of dat het computerprobleem te complex is. En niet te vergeten, een desktop PC is groot en zwaar. Dat neem je niet zo maar mee.

Sommige mensen vinden het gewoon prettig als hun computer thuis gerepareerd wordt. Geen gedoe met de kabels en monitor. Het voordeel van computerhulp aan huis is dat je ook vragen aan de ICT monteur kan stellen als je iets niet snapt. En je kan meteen om uitleg vragen over andere randzaken wat je eigenlijk altijd al had willen weten.

%

maakt gebruik van computerhulp aan huis in Hoofddorp

%

maakt gebruik van computerhulp op afstand in Hoofddorp

Eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar je voor kiest. Als het probleem met jouw computer maar verhopen wordt toch? Computerhulp aan huis in Hoofddorp wordt voornamelijk gebruikt door senioren die computerhulp nodig hebben. 

De jongere generatie in Hoofddorp heeft over het algemeen meer verstand van computers en kiezen daarom makkelijker voor computerhulp op afstand. 

Geweldig snelle service. ‘s Ochtends melding gemaakt via de website. Vrijwel direct reactie. Ik werd snel teruggebeld en kon nog dezelfde avond mijn laptop brengen. Uurtje gesleuteld en vervolgens toch maar een herstelpunt opgezocht. Kreeg om half elf een appje dat alles gelukt was en kon de volgende ochtend de laptop weer ophalen. En dat voor 35 euro. Geweldig toch?

Rob Mensink

Oké, je hebt computerhulp aan huis in Hoofddorp nodig…

Waar kunnen we jou mee helpen?

In de loop der tijd wordt een computer traag en langzaam. Een oorzaak hiervan kan zijn dat er restanten van software en geschiedenis van bezochte website achterblijven op jouw computer. Met een speciaal programma kunnen wij deze verwijderen zodat jouw computer weer een stuk sneller zal werken. 

Door een computer op te schonen zal jouw computer al een stuk sneller werken dan voorheen. Toch komt het ook vaak voor dat er onnodige opstartbestanden achter blijven wanneer je iets van jouw computer verwijderd. Deze achtergebleven opstartbestanden kunnen wij voor jou verwijderen.

Wanneer er hardware van jouw computer stuk gaat zal dit vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld als de ventilator stuk gaat en veel herrie maakt. Of denk aan een defect geheugen waardoor jouw computer niet meer opstart. Wij kunnen dit professioneel en vakkundig voor jou vervangen.

Soms lukt het je niet om een bepaalt programma te installeren op jouw computer. Dat kan verschillende oorzaken hebben. Wij kunnen na een analyse van dit probleem de gewenste software professioneel en vakkundig installeren.

Het lijkt vaak eenvoudig om bijvoorbeeld een draadloze printer te installeren. Maar wanneer de printer draadloos is en aan jouw WiFi netwerk moet worden toegevoegd kan dit voor problemen zorgen. Wij installeren elk gewenste printer in jouw netwerk zodat je veilig draadloos kan printen.

Is jouw WiFi netwerk beveiligd? Als je geen idee hebt of dit zo is dan adviseren wij jou om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Want een onbeveiligde WiFi netwerk is gevaarlijk en al jouw buren en passanten kunnen gebruik maken van jouw WiFi. Is jouw WiFi traag? Wij verhelpen dat.

Jouw computer kan snel geïnfecteerd worden met een virus of Malware zonder dat je daar erg in hebt. Een simpele klik op een verkeerde link kan daar een oorzaak van zijn. Wees daar dus alert op en hou al jouw persoonlijke (bank) gegevens veilig. Bij twijfel kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Computerhulp aan huis in Hoofddorp. Zo werkt het.

Stap 1: Meld en omschrijf het computerprobleem zo uitgebreid mogelijk op ons contactformulier onderaan deze pagina. Verstuur het bericht en wij gaan meteen aan de slag voor jou. Daar betaal je nog niets voor.

Stap 2: Vervolgens neemt onze ICT monteur zo snel mogelijk contact met je op om te overleggen of het computerprobleem via computerhulp op afstand of met computerhulp aan huis in Hoofddorp kan worden verholpen. Een afspraak voor de reparatie zal nu worden gemaakt.

Stap 3: De computermonteur komt bij u thuis in Hoofddorp. Terwijl het computerprobleem wordt opgelost kan je altijd vragen stellen en om uitleg vragen. Onze computermonteur is ervaren en heeft heel veel geduld.

Download AnyDesk

anydesk voor windows
anydesk voor apple

Vul het formulier in en verstuur het vandaag nog!