uitstekende service computerhulp op afstand en aan huis

Bent U  tevreden over de dienstverlening van Helpmijncomputerdoetraar? Laat dan uw beoordeling achter. Zo helpt u ons om de kwaliteit en service van onze dienstverlening te verbeteren.

18 Replies to “Beoordelingen dienstverlening Helpmijncomputerdoetraar”

 1. Blij met de snelle vakkundige hulp. Volgens Microsoft zou het aan mijn randapparatuur liggen. Bleek toch anders te zijn! Opgelost door helpmijncomputerdoetraar.nl Bedankt voor de hulp!

 2. Bijzonder tevreden en heel erg blij dat Ron de fout heeft geanalyseerd en verholpen. Als ik ooit weer problemen ondervind, denk ik niet langere na en bel ik binnen een wip en zucht naar deze tovenaar

 3. Gebruik deze service al een paar jaar tot volle tevredenheid,snelle hulp duidelijke uitleg.Altijd vriendelijk Kan niks anders bedenken en mijn laptop draait als een tierelier en de printer ook

 4. Na een computer cash en met mijn handen in het haar hebben gezeten heb ik de jongens om hulp gevraagd. De angst dat ik al mijn foto’s en documenten kwijt was sloeg mij om het hart. Zij konden mij gerust stellen dat het mogelijk was dat ik alles terug zou krijgen.
  Na een korte tijd kreeg ik bericht dat mijn computer klaar was. Al mijn foto’s en documenten waren op een schijf gezet. Tevens was mijn computer sneller geworden.
  Nogmaals hartelijk bedankt voor het terughalen van onze dierbare momenten.
  Echt een aanrader om je computer door deze experts onder handen te laten nemen.

 5. Open en eerlijke communicatie. De ‘no cure, no pay’ is niet alleen een reclame lokkertje maar ook daadwerkelijk waar. Mijn laptop liep vast bij het film kijken, de oorzaak werd dan wel niet gevonden maar ik kreeg wel goed advies en een hulpmiddel om te kijken wanneer de temperatuur oploopt. Nog maals bedankt!

 6. Wij werden snel en vriendelijk geholpen via computerhulp op afstand. Werkt lekker makkelijk en computer doet het weer als een zonnetje. Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *